Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs

Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs

4.1 56 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • plum tomatoes large, halved
    8
  • garlic cloves (optioneel) sliced
    2
  • fine sea salt plus extra for sprinkling and seasoning
    ½ tsp
  • sourdough bread
    4 slices
  • fresh thyme leaves
    3 sprigs
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    30 g
  • water
    1300 g
  • large eggs room temperature
    4
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Voeding per 1 portion

Calorieën 465 kcal / 1954 kJ
Eiwitten 20.5 g
Vetten 16 g
Koolhydraten 57.2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...