Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 8 plum tomatoes, large, halved
- 2 garlic cloves, sliced (optioneel)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for sprinkling and seasoning
- 4 slices sourdough bread
- 1300 g water
- 4 large eggs, room temperature
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1954 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 57.2 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1h 45min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15min
Strawberry Champagne Cocktail with Mini Savoury Cheesecakes
3h 40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Colourful Tuna Rice Salad
40 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Guacamole
5min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Grab and Go Breakfast Wrap
30min