Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g fresh porcini mushrooms, halved
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme, whole sprigs
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 20 g unsalted butter
- 1 garlic clove, crushed in skin and left whole
- 2 tsp truffle oil, white or black
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 454 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 904 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 Std. 40 Min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2h
Swiss Rösti (TM6)
9 godz.
Stracciatella Soup
30 menit
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 Min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1j 10 menit
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 menit
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min
Trout with hollandaise sauce
50 Min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 Min