Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g fresh porcini mushrooms, halved
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme, whole sprigs
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 20 g unsalted butter
- 1 garlic clove, crushed in skin and left whole
- 2 tsp truffle oil, white or black
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 454 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 904 mg
Alternatieve recepten
Sauerkraut
96 Std.
Almond Easter Sheep
2hod. 45min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Soy Milk and Steamed Buns
1 Std. 30 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Geen beoordelingen
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1u. 15min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Pineapple Parcels
1h
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 Std. 10 Min