Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 4 pears, peeled, cored, cut in pieces (3 cm)
- 1 lemon, juice only
- 20 g brown sugar
- 2 tsp vanilla extract
- 200 g blackberries
- 300 g milk
- 200 g single cream
- 75 g caster sugar
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 8 brioche slices, stale
- 1 Tbsp rum
- 50 g unsalted butter
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3138 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pear and Blueberry Crumble
45 Min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3 Std. 15 Min
Béchamel Sauce
15min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Whipped Cream
10min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Ginger Flapjacks
1 godz. 30 min
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1 godz.
Smoked Mackerel Pâté
55min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min