Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel Sauce
- 35 g unsalted butter, diced
- 65 g dark brown sugar
- 40 g double cream
- ¼ tsp fine sea salt
Cupcakes
- 250 g pears, firm, peeled, cored, cut in pieces
- 100 g unsalted butter, diced
- 100 g soft dark brown sugar
- 2 medium eggs
- 300 g self-raising flour
- 250 g milk
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp natural vanilla extract
Caramel Buttercream
- 150 g sugar
- 75 g unsalted butter, diced
Assembly
- 12 mini salted pretzels, broken in 2, for decorating
- 12 coloured chocolate sweets, red
- 24 edible cake decorations (eyes)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1845.1 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 483.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanilla Sponge Layer Cake
2h 35min
Pineapple and Rum Pancakes
40min
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25 min
Melting Snowman Biscuits
3h
Breakfast Bars
1h 10min
Coconut and Chocolate Easter Cake
3h
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1h
Apple Pancakes
30min
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5hod. 50min
Brain Cupcakes
1h 40min
Spider Web Cupcakes
1h 5min
Classic Banana Bread
1h 25 min