Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g onions, cut into quarters
of 100 g spring onions, cut into pieces - 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, thinly sliced
- 1 red chilli, deseeded
- 30 g fresh parsley, leaves only
- 30 g fresh coriander, roughly cut, plus extra to garnish
- 60 g olive oil
- 1 lemon, juice only
- 1 tsp salt, plus one pinch extra
- 600 g monkfish fillet, skinless, boneless, cut into 4 pieces
- 30 g fresh mint, leaves only, plus extra to garnish
- 180 g carrots, cut into pieces (3 x 3 cm)
- 100 g turnips, cut into pieces (3 x 3 cm)
- 150 g potatoes, cut into pieces (3 x 3 cm)
- 1 preserved lemon, cut into quarters (see tip)
- 1 pinch freshly ground black pepper, adjust to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground turmeric
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground cinnamon
- 550 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Seafood Risotto
40min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Geen beoordelingen
Sicilian Prawn Salad
40min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Shrimp and Crab Stack
25min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Paella
30min