Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brine
- 500 g water
- 25 g fine sea salt
- 2 ½ tsp pink Himalayan salt, coarse
- 1 clove
- 1 bay leaf
- 2 juniper berries
- 1 piece orange peel
- 4 quails, oven ready
Celeriac Tea
- 10 g rapeseed oil
- 1 celeriac, large
- 100 g onions, sliced
- 2 garlic cloves, sliced
- 2 fresh sage leaves
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 1000 g chicken stock, strong-flavoured
- 8 baby cos lettuce leaves
Celeriac Purée
- 80 g double cream
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 g rapeseed oil
- 30 g unsalted butter
- 8 g watercress stalks
- 2 apples, cut in matchsticks with peel at each end
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3220 kJ / 774 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1h 40min
Monkfish and prawn soup
1h
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Kung Pao Prawns
45min
Mayonnaise
5min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1h
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Steamed Salmon Parcels
55min