Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Emmental cheese, cut in pieces
- 120 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 100 g cream
- 100 g milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle)
- 200 g frozen green peas, defrosted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2277 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 23.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Pasta al Arrabiata
30 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Boiled pasta
20 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Macaroni Bake
55 min
Spring Vegetable Penne
45 min