Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Emmental cheese, cut in pieces
- 120 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 100 g cream
- 100 g milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle)
- 200 g frozen green peas, defrosted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2277 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 23.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1sa
Broccoli and Ham Pasta Bake
1sa 10 dk
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Pasta al Arrabiata
30 min
Chocolate Chip Cake
1h 30min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min