Apparaten en Accessoires
Egg and Onion
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
medium eggs6
-
spring onions cut in pieces (approx. 1 cm)40 g
-
mayonnaise to taste60 - 80 g
-
fresh chives finely chopped5 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
531.1 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
991 kJ /
236.9 kcal
Vetten
20.2 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
1.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Friday Night Dinners
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Caprese Omelette
Geen beoordelingen
Korean Fried Chicken Wings
3u. 10min
Spaghetti Carbonara
40min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1u. 35min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1u.
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Traditional Fried Rice
20min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1u. 20min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5min
Jewish Chicken Soup
50min
Buttermilk Chicken
1u. 10min