![Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/236C6A2A-1B55-4A6F-843F-F6BD48913EC0/Derivates/C0BA7CB0-5BC6-4E72-8B05-6917E0AA2B85.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g pistachio nuts, unsalted, shelled
of 40 g blanched, shelled hazelnuts - butter, for greasing
- 8 fresh mint leaves
- 2 Tbsp cornflour
-
100
g raw cane sugar
of 100 g sugar - 1 lime, zest only
- 250 g cream cheese
- 250 g ricotta cheese
- 4 eggs
- 500 g water
- fresh mint, plus extra to garnish
-
1
ripe mango, diced
of 2 peaches, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1906 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette and Pine Nut Cake
50 Min
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1h
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Sous-vide Octopus Salad
8 Std.
Pistachio and Almond Filo Coil
1 Std. 15 Min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 Std.
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Strawberry and Pear Terrine
9h 30min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Persian Carrot and Coconut Cake
2 Std. 20 Min