Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g pistachio nuts, unsalted, shelled
of 40 g blanched, shelled hazelnuts - butter, for greasing
- 8 fresh mint leaves
- 2 Tbsp cornflour
-
100
g raw cane sugar
of 100 g sugar - 1 lime, zest only
- 250 g cream cheese
- 250 g ricotta cheese
- 4 eggs
- 500 g water
- fresh mint, plus extra to garnish
-
1
ripe mango, diced
of 2 peaches, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1906 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 Std. 40 Min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4 Std. 30 Min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Avocado Mayonnaise
10min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2h 10 min