Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce

Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce

4.7 40 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
  • onions cut in halves
    80 - 100 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    20 g
  • carrots
    1 - 2
  • courgette
    1
  • water plus extra for soup
    400 g
  • salt
    2 tsp
  • mixed vegetables (e.g. potato, courgette, carrot, leek), cut in pieces
    450 g
  • chicken breast fillets, skinless cut in strips (5 cm x 2 cm)
    500 g
    500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
  • butter (optioneel)
    20 g
    1 Tbsp cream
Sauce
  • crème fraîche
    50 g
    50 g cream, min. 30% fat
  • mustard
    1 Tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh parsley leaves only
    3 - 4 sprigs
  • egg yolk (optioneel)
    1

Voeding per 1 portions

Calorieën 473 kcal / 1973 kJ
Eiwitten 34 g
Vetten 29 g
Koolhydraten 20 g
Vezels 5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...