Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon
- 25 - 27 oz turkey breast fillet, skin on, boneless
- 2 tbsp unsalted butter, softened
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 - 8 sprigs fresh mixed herbs, e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish
- 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Eiwitten
- 39.8 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 709.6 mg
Alternatieve recepten
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 Std. 10 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Tunisian Beef Ribs
4 godz. 55 min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min