![Sous-Vide Turkey Breast Sous-Vide Turkey Breast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/915e5c104cbd7c8bfe9cb77736de8c69/Derivates/729d8e19c8b5356a46e37a9a22ab6d00e062ad28.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon
- 25 - 27 oz turkey breast fillet, skin on, boneless
- 2 tbsp unsalted butter, softened
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 - 8 sprigs fresh mixed herbs, e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish
- 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Eiwitten
- 39.8 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 709.6 mg
Alternatieve recepten
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Steel Cut Oats
35 min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1 Std.
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 Min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Vegan Creamy Tomato Soup
30 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Chicken with Nectarine Salsa
1 Std.
Traditional Austrian Beef Goulash
4h