Apparaten en Accessoires
Sous-Vide Turkey Breast
Voorbereiding 15min
Totaal 3u.
4 portions
Ingrediënten
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
709.6 mg
Eiwitten
39.8 g
Calorieën
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Vetten
18.8 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraten
6.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8u.
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3u.
Creole Seasoning
5min
Baked Brie Bites with Chili and Raspberry Dips
2u. 15min
Blackberry Frozen Yogurt
12u. 5min
Steamed Button Mushrooms
35min
Savoury Crayfish Éclairs
1u. 20min
Seafood Quesadillas
2u.
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1u. 40min
Pulled Pork Burgers
4u. 50min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2u.