Apparaten en Accessoires
Nyonya Spice Paste
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
2 jars
Ingrediënten
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
shallots250 g
-
garlic cloves10
-
fresh lemongrass white part only6 stalks
-
fresh galangal (lengkuas) cut in slices (0.5 cm)30 g
-
fresh ginger cut in slices (0.5 cm)20 g
-
torch lily (optioneel) bud only, cut in quarters1
-
shrimp paste (belacan) toasted25 g
-
cooking oil150 g
-
sugar20 g
-
salt15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
3052 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
3899 kJ /
932 kcal
Vetten
77 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
58 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Sambal chilli
35min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6u. 40min
Mantou buns
1u. 30min
Pineapple Tarts
1u. 30min
Nyonya Spice Paste
15min
Homemade Pandan Kaya
55min
Roti Canai (Roti Prata)
3u. 55min
Sambal Petai Prawns
20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1u. 15min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4u. 20min