Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried chillies, deseeded, soaked to soften
- 5 fresh red chillies, deseeded
- 250 g shallots
- 10 garlic cloves
- 6 stalks fresh lemongrass, white part only
- 30 g fresh galangal (lengkuas), cut in slices (0.5 cm)
- 20 g fresh ginger, cut in slices (0.5 cm)
- 1 torch lily, bud only, cut in quarters (optioneel)
- 25 g shrimp paste (belacan), toasted
- 150 g cooking oil
- 20 g sugar
- 15 g salt
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 3899 kJ / 932 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 77 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 3052 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Nasi Lemak
45 Min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Nyonya Spice Paste
15 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Sambal Belacan
10 Min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min
Sambal chilli
35 min
Nasi Lemak
45 Min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 Min