Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 2 pandan leaves, tied into knot
- 100 g candied winter melon, cut in halves
- 50 - 100 g brown sugar
- 50 g dried longans
- 50 g red dates
- 10 g white fungus, soaked to soften, hard part removed, cut in small pieces
- 1 slice lemon
- 1 tsp basil seeds, soaked in 200 g water for 15 minutes
- 4 malva nuts, soaked in 300 g water for 15 minutes
- 10 g raisins
- 20 g pearl barley, cooked (see tips)
- 20 g roasted peanuts
- 20 g small sagos, cooked
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 293 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1 mg
Alternatieve recepten
Coconut Jelly
3h 15min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 menit
Air Katira (Katira Drink)
10 menit
Sichuan Chilli Oil
50min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 godz. 40 min
Curry Mee
30min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 menit
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 menit