Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 2 pandan leaves, tied into knot
- 100 g candied winter melon, cut in halves
- 50 - 100 g brown sugar
- 50 g dried longans
- 50 g red dates
- 10 g white fungus, soaked to soften, hard part removed, cut in small pieces
- 1 slice lemon
- 1 tsp basil seeds, soaked in 200 g water for 15 minutes
- 4 malva nuts, soaked in 300 g water for 15 minutes
- 10 g raisins
- 20 g pearl barley, cooked (see tips)
- 20 g roasted peanuts
- 20 g small sagos, cooked
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 293 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1 mg
Alternatieve recepten
Nasi Lemak
45min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2u. 40min
Chicken Porridge
1h 10min
Coconut Jelly
3h 15 min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 godz. 5 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Kek Pisang Lembab (Moist Banana Cake)
1h
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Crispy Ikan Bilis
40min