Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g grated coconut
- ½ tsp salt
-
oil, for greasing
of 1 banana leaf - 4 roselle calyces, deseeded
- 1900 g water
- 4 pandan leaves, cut in strips (2.5 cm)
- 300 g small sago
- 180 g sugar
- 1 drop yellow food colouring, adjust to personal preference
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 255 kJ / 61 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 Min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Wholemeal Mantou
1 godz.
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 40 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 Std. 10 Min
Sambal Belacan
10min