![Tangzhong Milk Bread Tangzhong Milk Bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85dd5974-4110-4beb-b61f-1c820c3dd9a3/Derivates/3887f7aa-4d5d-4584-b552-e4769fdc4af1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 310 g high protein flour (bread flour)
- 230 g fresh milk, icy cold (see tip)
- 1 egg yolk
- 30 g sugar
- ½ tsp salt
- 10 g milk powder
- 1 tsp dried yeast powder
- 25 g butter, softened
- some water, icy cold, for spraying
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 565 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 107 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shallot Oil
25 Min
Potato Buns
3h
Soft Sweet Buns
1 Std. 10 Min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Homemade Pandan Kaya
55min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Killer Toast
2h