![Freeform basic bread Freeform basic bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3167f61ebae7504a393a6feb4580c79b/Derivates/58e5d523cbb5a95386d758f33d3e5954e2ddec7e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g wheat grains (see Tips)
- 300 g water, plus extra to brush
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g extra virgin olive oil
- 420 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- mixed seeds, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 689.6 kJ / 164.8 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 159 mg
Alternatieve recepten
French onion dip
45 min
Traditional sausage rolls
50 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Mini apple crumble cakes
1 Std. 15 Min
Thermomumma white sandwich bread loaf
2 Std. 35 Min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1 Std.
Better banana cake
45 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min
No fail mash potato
20 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min