Apparaten en Accessoires
Grand Marnier® soufflé
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
81.5 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1365.5 kJ /
325 kcal
Vetten
17.6 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
10.6 g
Koolhydraten
35.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Wasabi mayonnaise
10min
Crème brûlée
7u.
Tiramisu
5u. 20min
Chocolate mousse
3u. 20min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3u. 35min
Classic zabaglione
15min
Steak tartare
10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2u. 30min
Chocolate Marquise
4u. 55min
Brandy butter
10min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1u.