Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- butter, for greasing
- 70 g white sugar, plus 6 tsp extra for coating
- 250 g full cream milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 3 egg yolks
- 20 g gluten free flour mix (see Tips)
- 60 g Grand Marnier®
- 5 egg whites
- pure icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 81.5 mg
Alternatieve recepten
Pisco Sour
10 min
Pâtè with Riesling
3 godz.
Sabayon
15 min
Classic zabaglione
15 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Gazpacho
1h 15min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 Std. 30 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6hod. 25min
Cioppino
55 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min