Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate sorbet
- 60 g raw sugar
- 30 - 50 g cocoa powder (70% cocoa), to taste
- 580 g cold water
- 30 g glucose syrup
Iced puff pastry
- 40 g ice cubes
- 90 g unsalted butter, frozen and cut into cubes (2 cm)
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
Filling
- 60 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 150 g white sugar
- 30 g crystallised ginger
- 20 g water
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp natural vanilla extract
- 4 ripe bananas, cut into halves lengthways
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1540 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 157.9 mg
Alternatieve recepten
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Golden baklava
25 godz. 25 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Cheese soufflés
30min
Tiramisu
5h 20min
Steamed lemon cake
2h 20min
Zhoug
10 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Crème brûlée
7 Std.
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27 godz.
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Chocolate fondant cake
40min