Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried porcini mushrooms (see Tips)
- 350 g water
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil
- 80 g tomato paste
- 2 tsp ground cumin
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 dried bay leaf
- 200 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 500 - 600 g lamb, cut into cubes (2-3 cm)
- 100 g quinoa
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 200 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- 170 g zucchini, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 90 g frozen corn kernels
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1240.9 kJ / 295.5 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 684.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Harissa lamb with green couscous
40min
Tomato basil chicken stew
35 menit
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Beef spezzatino
1h 45min
Irish lamb stew
6h 20 min
Beef and potato massaman curry
2h 10 min
Lamb spezzatino
1h 45min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1j 15 menit
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 menit
Irish stew
1h 30min
Beef "Burgundy"
40min