Apparaten en Accessoires
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)30 g
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 tsp
-
basmati rice200 g
-
asparagus500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon sabayon sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
1685 kJ /
403 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
41 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Coulibiac salmon pie
2 godz. 40 min
Ratatouille
40 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Baba ghanoush
1 godz.
Samke harra
35 min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 godz. 10 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 godz. 10 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min