Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce

Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce

3.4 5 beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    30 g
  • water
    1200 g
  • Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
    1 tsp
  • basmati rice
    200 g
  • asparagus
    500 - 700 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
Lemon sabayon sauce
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 403 kcal / 1685 kJ
Eiwitten 13 g
Vetten 20 g
Koolhydraten 41 g
Vezels 3.2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...