Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 200 g basmati rice
- 500 - 700 g asparagus
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon sabayon sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Polenta
25p
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 Min
Pâtè with Riesling
3h
Stuffed tomatoes
50 Min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Ukrainian borscht
35p
Floating islands
40p
Rosemary and bacon stuffed onions
1 Std. 50 Min
Rhubarb and vanilla rhumba
25p
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30p
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Sauerkraut soup
50 Min