Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 200 g basmati rice
- 500 - 700 g asparagus
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon sabayon sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Asparagus risotto
40 Min
Warm wasabi potato salad
30 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 30 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Chicken broth with bread dumplings
1sa 5 dk
Bolognaise sauce for two
20 Min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 Min
Apple Wild Rice
50 Min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 Min
Omelette
30 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
White fish and lemon risotto
30 Min