Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g celery stalk, cut into pieces
- 250 g carrot, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 100 g tomato, cut into quarters
- 150 g zucchini, cut into pieces
- 50 g fresh mushrooms, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 dried bay leaf
- 10 sprigs mixed fresh herbs, leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)
- 15 g extra virgin olive oil
- Voeding
- per 370 g
- Calorieën
- 1440 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 19 g
- Natrium
- 341 mg
Alternatieve recepten
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Balinese Betutu chicken
5h 35 min
Citrus dust
4 Std. 10 Min
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 min
Tomato passata
1h 40 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 30min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
ABC muffins
40 Min