![Salt-free vegetable stock paste (Diabetes) Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c9cd15c0e976999f2bbe7f1ac6e02703/Derivates/161fbceb7b099c57d66b8d17c777dd6651d03e08.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g celery stalk, cut into pieces
- 250 g carrot, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 100 g tomato, cut into quarters
- 150 g zucchini, cut into pieces
- 50 g fresh mushrooms, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 dried bay leaf
- 10 sprigs mixed fresh herbs, leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)
- 15 g extra virgin olive oil
- Voeding
- per 370 g
- Calorieën
- 1440 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 19 g
- Natrium
- 341 mg
Alternatieve recepten
Zucchini cheddar slice
45 min
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 min
Basic nut butter
30 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Lupin with broad bean salad
45 min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Freeform basic bread
1h 35min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 min
Mushroom and kale risotto
55 min
No fail mash potato
20 min
Pumpkin and ginger soup
35 min