Compatibele versies
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz unsalted pistachios, shelled
- 2 oz granola
- 1 oz fresh sage leaves, finely chopped
- 1 oz Parmesan cheese, in pieces
- 4 oz sushi rice
- 16 oz yams, peeled, cubed (½ in.), (approx. 1 lg. yam)
- 5 oz unsalted butter, divided
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 28 oz water
- ½ bunch kale, sliced into strips (½ in.), stalks removed
- 8 oz mascarpone
- freshly ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4205 kJ / 1005 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 75 g
- Vezels
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peeling Turmeric
5 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45 min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35 min
Asian Cabbage Salad
50 min
Southern Black-Eyed Peas
1 Std. 35 Min
Steamed Sweet Cornbread
1 godz. 10 min
Avocado Orange Butter
10 min
Summer Squash Flatbread
50 min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 godz. 10 min
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1 godz. 5 min