Apparaten en Accessoires
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
Voorbereiding 40min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
unsalted pistachios, shelled2 oz
-
granola2 oz
-
fresh sage leaves finely chopped1 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
sushi rice4 oz
-
yams peeled, cubed (½ in.), (approx. 1 lg. yam)16 oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 ½ tsp
-
water28 oz
-
kale sliced into strips (½ in.), stalks removed½ bunch
-
mascarpone8 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
22 g
Calorieën
4205 kJ /
1005 kcal
Vetten
75 g
Vezels
23 g
Koolhydraten
86 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cook Like a Chef
12 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Courtesan au Chocolat
3 Std. 15 Min
Festive Baguette
3 Std. 45 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Tamale Pie (Anna)
1 Std. 30 Min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 Min
Falafel Waffle
40 Min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Mushroom Taco Filling
35 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Salmon Miso Soup
30 Min
Ramen Noodle Soup
40 Min
Tofu Ramen Bowl
55 Min