Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz celery, in pieces (2 in.)
- 5 oz green bell pepper, deseeded and whites removed, quartered
- 5 oz yellow onions, quartered
- 1 oz extra virgin olive oil
- 3 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
-
8
oz crawfish meat, raw, peeled, cut into pieces (1 in.)
of 8 oz lobster, cut into pieces (1 in.) - 6 large eggs
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp white pepper, to taste
- 4 oz tomatoes, diced (½ in.), divided between omelets
- Cajun Sunshine hot pepper sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3372 kJ / 806 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 29 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1400 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Egg Drop Soup
45min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1h
Cauliflower with Pea Purée
40min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™)
50min
Smoked Onion Dip
10 min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25min
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40min
Avocado Deviled Eggs
25min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min