Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz Parmesan cheese rinds, cubed
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 1 garlic clove
- 10 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
- 6 oz vegetable stock
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 45 oz water
- 10 oz fettuccini
- 1 - 2 oz truffle oil, white, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2887 kJ / 690 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 988 mg
Alternatieve recepten
Artichoke Alfredo Sauce
45 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Lemon Pasta
35 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Shrimp Scampi
40min