Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz shallot, in pieces
- ¼ tsp dried red pepper flakes, to taste
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 4 canned anchovies, in oil
- 4 oz dry white wine
- 40 oz water
- 12 oz dried spaghetti pasta
- fresh parsley, chopped, to garnish
- fresh basil leaves, julienned, to garnish
- 2 oz grated Parmesan cheese, plus extra, shaved, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Primavera
50min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Longevity Noodles
40min
Tomato Basil Pasta
45 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Summer Bolognese Bowl
45 Min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Asian-Style Sautéed Rice
35 Min
Shrimp & Crab Linguine
25 Min
Creamy Pasta with Peas
25 Min
Tuna with Penne Pasta
30 Min