Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz shallot, in pieces
- ¼ tsp dried red pepper flakes, to taste
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 4 canned anchovies, in oil
- 4 oz dry white wine
- 40 oz water
- 12 oz dried spaghetti pasta
- fresh parsley, chopped, to garnish
- fresh basil leaves, julienned, to garnish
- 2 oz grated Parmesan cheese, plus extra, shaved, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Fettuccini
40 Min
Tuna with Penne Pasta
30 Min
Tomato Basil Pasta
45 Min
Creamy Pasta with Peas
25 Min
Thai Curry Noodles
25 Min
Lemon Garlic Broccoli
20 Min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 Min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 Min
Longevity Noodles
40 Min
Ham and Veggie Pasta Salad
25 Min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Lemon Pasta
35 Min