Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 oz garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 35 oz ripe tomatoes, i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip)
- 2 anchovies, preserved in olive oil
- 1 heaping tsp chili powder
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- 43 oz water
-
16
oz pasta
of 16 oz ramen noodles -
grated pecorino cheese, to taste
of grated Parmesan cheese, to taste - 15 fresh basil leaves, torn into small pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Mushroom Fettuccini
40 Min
Tuna with Penne Pasta
30 Min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 Min
Rustic Potatoes with Chorizo
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Creamy Pasta with Peas
25 Min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 Min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 Min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 Std.