Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
- 2 tsp sea salt, divided
- ¾ tsp ground black pepper, divided
- 4 sprigs thyme, fresh
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 1 oz lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 oz shallots, halved
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear
- 4 egg yolks, from large eggs
- 2 oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Eiwitten
- 70.9 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 95.7 g
- Verzadigd vet
- 48.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1129.3 mg
Alternatieve recepten
U.S. Digital Flipbook #2
2h
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Green Olive Dip
10min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40 min
Hojicha Canelé
1h 20min
Lemon Ice Cream
12 Std. 30 Min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Pinot Noir Poached Pears
2h
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Meat Sauce
1h 45min
Berry Dream (TM6)
10min