Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 oz water
- 3 ½ oz quinoa
- ½ oz parsley, leaves and tender stems only
- 1 oz olive oil, plus 4 tsp to fry
- 15 oz canned garbanzo beans rinsed and drained (approx. 1 can)
- 6 oz fresh portobello mushrooms, sliced (approx. ½ in.)
- 4 oz yellow onion, quartered
- 2 oz red bell pepper, cut into pieces
- 2 oz carrot, cut into pieces
- 1 oz celery
- 3 garlic cloves
- 2 oz panko
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Loaf
1klst 10 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45 分钟
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Vegan Huevos Rancheros
4 Std. 45 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Broccoli Mozzarella Bites
45 分钟
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min