Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 oz water
- 3 ½ oz quinoa
- ½ oz parsley, leaves and tender stems only
- 1 oz olive oil, plus 4 tsp to fry
- 15 oz canned garbanzo beans rinsed and drained (approx. 1 can)
- 6 oz fresh portobello mushrooms, sliced (approx. ½ in.)
- 4 oz yellow onion, quartered
- 2 oz red bell pepper, cut into pieces
- 2 oz carrot, cut into pieces
- 1 oz celery
- 3 garlic cloves
- 2 oz panko
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Greek Lentils and Rice
40min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Baked Kale Polenta Fries
1h 10 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45 min
Tomato Bread Pudding
30 Min
Lentil Loaf
1h 10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Carrot Hummus
15min