Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparing the Turkey
- 1 whole turkey, thawed, (14-16 lbs, to serve 8-10 people)
Lemon Herb Cream
- 1 lemon, thin peel only, no white pith, plus extra to garnish
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, plus extra to garnish
- 6 sprigs thyme, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 3 oz pancetta, diced
- 1 garlic clove
- 5 oz mascarpone
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz unsalted butter, diced (1 in.)
Prepping the Turkey
- 1 yellow onion, quartered
- 1 garlic bulb, cut in half
-
5
dried bay leaves
of 5 fresh bay leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3718.3 kJ / 888.7 kcal
- Eiwitten
- 93.9 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 52.2 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 909.4 mg
Alternatieve recepten
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 godz. 10 min
Fermented Onions (with Cutter)
72h 30 min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 min
Golden Brown Dyed Eggs
55min
Smoked Salmon Dip
10min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Gluten-Free Baking Powder
5 Min
Frozen Fruit Sorbet (TM6 Metric)
5 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Berry Dream (TM6)
10min