Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Green Goddess Dressing
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz walnut pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh basil leaves
- 1 oz spinach leaves, fresh
- 4 oz lemon juice, freshly squeezed
- 1 oz rice wine vinegar
- 2 oz olive oil
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
Fennel Salad
- 12 oz fennel bulbs, cut into pieces
- ½ oz fresh dill fronds, plus extra to garnish
- 8 oz Lebanese cucumber, cut into pieces (2 in.)
- 7 oz green apple, quartered
- 5 oz green onions, (approx. 2 bunches)
-
8
oz fresh green peas, cooked
of 8 oz frozen peas, cooked - 5 oz walnut pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1118.9 kJ / 267.4 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 433.5 mg
Alternatieve recepten
Chopped Asian Salad
20min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Broccoli Salad
5 Min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6 Std. 10 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 Min