Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz yellow onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz russet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 10 oz vegetable stock
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 oz sliced bacon
-
1
oz whole milk
of 1 oz heavy whipping cream - 1 tbsp sour cream, to serve, to taste (optioneel)
- 2 tbsp grated cheddar cheese
- green onions, chopped to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2541.1 kJ / 607.3 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 43.3 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1133.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Curry Seafood Chowder
1 godz.
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Potato Curry Soup
35 Min
Meat Sauce
1h 45min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 Min
Southern Mac & Cheese
30 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Homemade Lemonade
10min