Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz yellow onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz russet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 10 oz vegetable stock
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 oz sliced bacon
-
1
oz whole milk
of 1 oz heavy whipping cream - 1 tbsp sour cream, to serve, to taste (optioneel)
- 2 tbsp grated cheddar cheese
- green onions, chopped to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2541.1 kJ / 607.3 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 43.3 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1133.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Potato Curry Soup
35min
Artichoke Alfredo Sauce
45min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Corn and Bacon Chowder
1h 15min
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1h
Swedish Meatballs with Gravy
30min
Boston Clam Chowder
55min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Chicken Salad Sandwich
15min
Meat Sauce
1h 45min