Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onion, in pieces (1 in.)
- 4 garlic cloves
- 2 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 5 sprigs thyme, leaves only
- 5 sprigs parsley, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp black peppercorns
- 24 oz vegetable stock
- 8 oz dry white wine
- 3 oz rainbow chard, stems removed and chopped, greens in pieces (1 in.)
- 6 oz Parmesan cheese rinds, in pieces (2 in.)
- 20 oz tortellini, store bought, any type
- Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3075.9 kJ / 735.2 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 75.5 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1241 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Boston Baked Beans
4 Std.
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Pasta Primavera
50 min
Lemon Risotto
30 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 min