Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz macadamia nuts, chopped and toasted
- 1 oz shredded coconut, toasted
Mango Sauce
- 20 oz ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)
- 1 jalapeño pepper, de-stemmed (halved, lengthwise)
- 2 in. fresh ginger, in pieces (¼ in.)
- 2 tbsp honey
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
- 8 oz water
- ¼ tsp salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Halibut
- 32 oz halibut fillets
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- freshly squeezed lime juice, to taste
- fresh cilantro, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 Std. 10 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2hod. 15min
Halibut with Apricot Chutney
30min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Caesar Salad
30min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min