Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz macadamia nuts, chopped and toasted
- 1 oz shredded coconut, toasted
Mango Sauce
- 20 oz ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)
- 1 jalapeño pepper, de-stemmed (halved, lengthwise)
- 2 in. fresh ginger, in pieces (¼ in.)
- 2 tbsp honey
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
- 8 oz water
- ¼ tsp salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Halibut
- 32 oz halibut fillets
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- freshly squeezed lime juice, to taste
- fresh cilantro, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 Std. 25 Min
Jalapeño Poppers
1 Std.
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Savory Butternut Squash Pies
1 Std. 25 Min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 Min
Cucumber Lime Sorbet
8 Std. 10 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1 Std. 40 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10 min