Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 ½ oz all-purpose flour
Rice
- 10 oz long-grain rice
- 35 oz water
- 1 tsp salt
Gumbo
- 4 garlic cloves
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell peppers, cored and cut into pieces (1 in.)
- 4 oz celery, cut into pieces (½ in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 tbsp Cajun spice mix
- 3 dried bay leaves
- 6 oz vegetable oil
- 28 oz chicken stock
- 4 tsp chicken stock paste (see Tip) (optioneel)
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 6 oz andouille sausage, pre-cooked, sliced in rounds (1 in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 3 green onions, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3236.8 kJ / 773.6 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 46.8 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1162.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Chicken Salad Sandwich
15min
Curry Seafood Chowder
1h
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Chicken Étouffée
1h 25min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Cajun Gumbo
1h 30min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Fajita Soup
50min