Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz Parmesan cheese, cut into pieces
of 1 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces - 10 ½ oz water, divided
- 1 tsp dried yeast
-
1
tsp sugar
of 1 tsp barley malt extract - 17 ½ oz bread flour
- 1 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
- 2 tsp fine sea salt
- 7 oz potatoes, thinly sliced (see Tip)
- 1 - 2 pinches coarse sea salt, to sprinkle, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2439.4 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 100.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1090.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Spanish Rice
35 min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
5h 30min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 Min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35 min
Bolognese Sauce
1h 10 min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 min
Glazed Lemon Muffins
1h
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
One Pot Ravioli Soup
30 min