Apparaten en Accessoires
Tofu Stew
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
yellow onions halved5 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
5 ½ oz tomatoes, cannedfresh tomatoes5 ½ oz
-
1 vegetable stock cubehomemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
white wine2 - 3 ½ oz
-
zucchini cubed12 oz
-
carrots sliced7 oz
-
mushrooms sliced7 oz
-
firm tofu cubed14 oz
-
dried basil1 ½ tsp
-
dried oregano1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
235.7 mg
Eiwitten
13.1 g
Calorieën
821.3 kJ /
196.3 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
13.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1u.
Tofu stew
30min
Kabocha Sage Risotto
40min
Quinoa Patties
1u.
Tofu stew
30min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Pasta Primavera
50min
Ratatouille
40min
Vegan Cashew Sauté
35min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2u. 45min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min