Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ½ oz yellow onions, halved
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
-
5 ½
oz fresh tomatoes
of 5 ½ oz tomatoes, canned -
1
heaping tsp homemade vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 - 3 ½ oz white wine
- 12 oz zucchini, cubed
- 7 oz carrots, sliced
- 7 oz mushrooms, sliced
- 14 oz firm tofu, cubed
- 1 ½ tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 821.3 kJ / 196.3 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 235.7 mg
Alternatieve recepten
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Vegan Cashew Sauté
35min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Quinoa Patties
1 godz.
Tofu stew
30 Min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min