Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz spring onion, cut in quarters
- 7 oz uncooked quinoa
- 11 oz cooked chicken meat, sliced
- 3 ½ oz canned black beans, rinsed and drained
- 3 ½ oz canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 3 ½ oz cherry tomatoes, cut in halves
- 5 oz avocado, cubed
- 2 oz fresh baby spinach
- 16 oz water
- 1 tbsp salt
- 5 oz plain yogurt
-
1
oz extra virgin olive oil
of 1 oz avocado oil - 1 oz lemon juice, freshly squeezed
- ¼ tsp chipotle chili powder
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground smoked paprika
- 2 tsp fresh Fresno chili, thinly sliced, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1440.7 kJ / 344.3 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1445.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ground Beef Taco Filling
25min
Tex-Mex Bowl
50 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Chicken Salad Sandwich
15min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1u.