Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz spring onion, cut in quarters
- 7 oz uncooked quinoa
- 11 oz cooked chicken meat, sliced
- 3 ½ oz canned black beans, rinsed and drained
- 3 ½ oz canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 3 ½ oz cherry tomatoes, cut in halves
- 5 oz avocado, cubed
- 2 oz fresh baby spinach
- 16 oz water
- 1 tbsp salt
- 5 oz plain yogurt
-
1
oz extra virgin olive oil
of 1 oz avocado oil - 1 oz lemon juice, freshly squeezed
- ¼ tsp chipotle chili powder
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground smoked paprika
- 2 tsp fresh Fresno chili, thinly sliced, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1440.7 kJ / 344.3 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1445.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey Taco Bowl
1sa
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 dk
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 Min
Beef Stroganoff
40 dk
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 dk
Cutter Fermented Onions
72 Std. 30 Min
Fish Ceviche
3h 25 min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1sa