Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de magret de canard sans peau, gras retiré et coupé en dés (1 cm env.)
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre ratte ou grenaille, non pelées
- 20 g de beurre demi-sel
- sel
- poivre moulu
- 60 g de magret de canard fumé en tranches, gras retiré et coupées en deux
- 60 g de figues sèches
- 50 g de cerneaux de noix
- 40 g d'échalotes, pelées et coupées en morceaux
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 20 g de jus de citron
- 10 g d'huile de noix
- 10 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2093 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20 min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30 min
Tartare de bœuf
10 min
Carré d'agneau en croûte
55min
Crevettes sautées au porto
30 min
Saumon laqué
50min
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45min
Lotte au beurre rouge
40min
Salade de bœuf et roquette
25min