Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 escalopes de veau très fines
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de poivre noir fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 tranches de jambon cru, type jambon de Parme, d'Aoste ou de San Daniele
- 8 feuilles de sauge fraîche, lavées et séchées
- 120 g de vin blanc sec
- 80 g d'eau
- ¼ cube de bouillon de viande
- 40 g de beurre doux, froid et coupé en petits morceaux (voir "Conseil(s)")
- 15 g de farine de blé
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1261 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillabaisse
1h 15min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1 Std. 25 Min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 phút
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1h 10min
Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens
1h 20min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Boulettes de poulet au parmesan
1h 15min
Turbot sauce champagne
30min
Boulettes de veau aux herbes
35 phút
Vittello tonnato
4h 20 min.
Linguine aux langoustines et au citron
20 phút
Filet de porc aux asperges
1h 15min