Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 escalopes de veau très fines
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de poivre noir fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 tranches de jambon cru, type jambon de Parme, d'Aoste ou de San Daniele
- 8 feuilles de sauge fraîche, lavées et séchées
- 120 g de vin blanc sec
- 80 g d'eau
- ¼ cube de bouillon de viande
- 40 g de beurre doux, froid et coupé en petits morceaux (voir "Conseil(s)")
- 15 g de farine de blé
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1261 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu gourmand - Ballotine de dinde aux champignons, purée de patates douces et jus aux truffes
1h 15min
Polpettes siciliennes
1h
Rôti de porc farci à la pistache
1 godz. 25 min
Pappardelles au lapin et au pesto
1h
Bœuf aux cacahuètes
25 Min
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20min
Magret de canard, épinards et champignons
35 min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12h
Bœuf en papillotes
30 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Filet de porc aux asperges
1h 15min
Risetti au poulet, pesto estragon
30 min