Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de tomme de Savoie, coupée en morceaux
- 200 g de comté, coupé en morceaux
- 200 g de beaufort, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de coulis de tomates nature, type Tomacouli
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en cubes (2 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4421 kJ / 1057 kcal
- Eiwitten
- 52.2 g
- Koolhydraten
- 95.8 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chaudrée de maïs au bacon, pommes de terre et épinards
55min
Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
1h 30min
Fondue au fromage moitié-moitié
20 min
Fondue au fromage
20 min
Tian tomate, abricot et riz noir
1 godz. 45 min
Salade au quinoa, raisin et fromage
45min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Soupe mexicaine du placard
25min
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25min
Fondue savoyarde
25min
Fondue savoyarde
15min