Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de tomme de Savoie, coupée en morceaux
- 200 g de comté, coupé en morceaux
- 200 g de beaufort, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de coulis de tomates nature, type Tomacouli
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en cubes (2 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4421 kJ / 1057 kcal
- Eiwitten
- 52.2 g
- Koolhydraten
- 95.8 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondue savoyarde
25 Min
Vin blanc chaud
12h 25min
Œuf poché sauce meurette
1h
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35 min
Croustade aux champignons
1h 15min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 godz. 55 min
Croûte au fromage d'abondance
45 min
Soupe à la farine torréfiée
1h 10min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45min
Médaillons de porc, frites de chou-rave et sauce au paprika
1 Std. 30 Min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 min