Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de tomme de Savoie, coupée en morceaux
- 200 g de comté, coupé en morceaux
- 200 g de beaufort, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de coulis de tomates nature, type Tomacouli
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en cubes (2 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4421 kJ / 1057 kcal
- Eiwitten
- 52.2 g
- Koolhydraten
- 95.8 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 godz. 15 min
Poisson à la thaïlandaise cuit dans des feuilles de bananier accompagné d'une salade mixte
Geen beoordelingen
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45min
Bananes à la sauce coco-cannelle
30min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35 min
Croûte au fromage d'abondance
45 min
Fondue savoyarde
25 min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h
Fondue suisse moitié-moitié
30min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1h
Fondue savoyarde
15 min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40 min