Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de tomme de Savoie, coupée en morceaux
- 200 g de comté, coupé en morceaux
- 200 g de beaufort, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de coulis de tomates nature, type Tomacouli
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en cubes (2 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4421 kJ / 1057 kcal
- Eiwitten
- 52.2 g
- Koolhydraten
- 95.8 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Pâté lorrain
15hod. 30min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15 min
Croûte au fromage d'abondance
45min
Bibeleskaes alsacien
25 min
Fondue savoyarde
25 min
Risotto au vin rouge
45min
Glace au sirop d'érable
6 Std. 15 Min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1h
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Vin chaud alsacien de Noël
40min
Fondue savoyarde
15min