Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de roquette
- 70 g de tomates confites et 20 g de leur huile
- 12 feuilles de basilic frais
- 80 g d'olives vertes dénoyautées
- du sel
- du poivre moulu
- 2 filets de poulet, sans peau (180 g chacun env.)
- 500 g d'eau
- 500 g de haricots verts frais, équeutés
- 15 g de graines germées (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1053 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 Min
Salade d'asperges aux œufs de caille, jambon et tomate confite
45 Min
Salade de blé, concombre, œufs durs et carottes
40 Min
Salade couscous, haricots verts, asperges et fenouil, sauce vinaigrette fromage blanc-cerfeuil
45 Min
Salade de pommes de terre, pesto de cresson
50 Min
Menu light - Bowl d'hiver au poulet et à la patate douce
1h 5min
Salade de boulgour aux pois chiches
2h 45min
Miniclafoutis d'aubergine, orge perlé et dip de courgette
12h
Salade de penne à l'italienne
35 Min
Salade chaude de haricots verts et fruits de mer
35 Min
Salade croquante de légumes nouveaux et œuf poché
1 Std.
Ratatouille provençale
1 Std.