Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'abricots secs, coupés en deux
- 100 g de fromage de chèvre en bûche
- 70 g de crème liquide 35% m.g.
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 tranches de magret de canard fumé
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g d'huile de noix
- 25 g de vinaigre de cidre
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de mâche
- 100 g de cerneaux de noix concassés
- 200 g de betterave cuite, coupée en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1925.8 kJ / 465.2 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 39.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 989 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade vosgienne
45 min
Salade poire-bacon, sauce à la moutarde
20 min
Taboulé de pamplemousse et crevettes
55 min
Salade de pommes de terre, saumon et aneth
35 min
Mille-feuille de tomate et mozzarella
25 min
Œufs farcis à la berrichonne
40 min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25 min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 min
Salade de gésiers, endives, pommes et noix
20 min
Avocat créole
25 min
Salade de jambon serrano au melon et crème à l'orange
20 min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min