Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de pousses d'épinards frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches de filet de porc (100 g/tranche env.)
- 6 tranches de bacon
- 10 g de beurre
- 200 g d'eau
-
80
g de marsala liquoreux
of 80 g de vin doux sucré
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1440 kJ / 346.8 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 307.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2h 40 min
Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur
40min
Soto ayam
55min
Magret de canard, épinards et champignons
35min
Paupiettes de chou au poulet
2 godz. 10 min
Fiskefrikadeller (Croquettes de cabillaud et rémoulade)
1 Std. 30 Min
Filet de bœuf, mousseline de céleri-rave, petits légumes et oignon en pickles
1h
Timbale de poulet feuilletée
1h 10 min
Veau à la moutarde et ses petits légumes de printemps
1h 10 min
Porc mariné, riz sauté et légumes croquants
50min
Poulet en robe de chou et sa purée mousseline
1h
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1 Std. 30 Min