Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de pousses d'épinards frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches de filet de porc (100 g/tranche env.)
- 6 tranches de bacon
- 10 g de beurre
- 200 g d'eau
-
80
g de marsala liquoreux
of 80 g de vin doux sucré
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1440 kJ / 346.8 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 307.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Magret de canard aux framboises
40min
Paupiette de la mer au vin blanc
45min
Paupiette de sole aux épinards et au lard
1 Std.
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45min
Bœuf sauce au whisky avec des pommes de terre
2h 40min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1 Std. 10 Min
Rôti de porc farci à la pistache
1 Std. 25 Min
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1 Std. 20 Min
Poulet mariné et choucroute au paprika
45min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45min
Rôti de veau à l'italienne
1 Std. 15 Min