![Œufs farcis à la berrichonne Œufs farcis à la berrichonne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7c521086-c609-4593-8e3f-3aa99d4e8be4/Derivates/fe3d8bb2-d911-4666-8973-1ce892a2de25.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 œufs
- 10 g de persil frais
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de fromage frais, type St Môret
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 901.3 kJ / 242.5 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 285 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade vosgienne
45 Min
Pain perdu au jambon
25 Min
Rolls de mozzarella à l'ail et aux champignons
3hod.
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 Min
Tourte au camembert
3hod.
Pommes de terre farcies façon raclette
1h 20min
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45 Min
Feuilleté comtois
1h 5 min
Strudel à la saucisse et aux raisins
1h 50min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 Min