Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 œufs
- 10 g de persil frais
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de fromage frais, type St Môret
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 901.3 kJ / 242.5 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 285 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Friands au boudin blanc et échalotes
2h
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45 min
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Pain perdu au jambon
25min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35min
Feuilleté comtois
1h 5min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Tourte au camembert
3h
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25min