Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignon
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil frais
- 50 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 150 g de vin blanc
- 100 g de bouillon de volaille
- 390 g de tomates cerise en boîte, et leur jus
- 400 g de viande de lapin, en morceaux, cuite
- eau
- gros sel
- 300 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- 100 g de pesto de basilic maison (voir "Conseil(s)")
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2995 kJ / 714 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Volaille au riesling
50 Min
Bœuf sauce au whisky avec des pommes de terre
2u. 40min
Rôti de porc farci à la pistache
1 Std. 25 Min
Saltimbocca alla romana
25min
Petits tartares de bœuf
1 Std.
Bœuf en papillotes
30 Min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1 Std. 45 Min
Côtes de porc fermier et aubergines
1 Std. 15 Min
Papillotes d'agneau
1 Std. 10 Min
Filet de porc aux asperges
1 Std. 15 Min
AVRIL Volaille fermière à l'ail des ours, boulgour végétal - Nicolas Masse
1 Std. 10 Min
Echine aux échalotes et au thym
1hod. 40min