![Pappardelles au lapin et au pesto Pappardelles au lapin et au pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8A2417F8-E36E-4CA9-A6F1-8E1FE0B8B69A/Derivates/61a24c2b-cf50-4873-a9f2-62e9e2fe1379.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignon
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil frais
- 50 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 150 g de vin blanc
- 100 g de bouillon de volaille
- 390 g de tomates cerise en boîte, et leur jus
- 400 g de viande de lapin, en morceaux, cuite
- eau
- gros sel
- 300 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- 100 g de pesto de basilic maison (voir "Conseil(s)")
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2995 kJ / 714 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Travers de porc à la moutarde
1 Std. 20 Min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Daube d'agneau aux artichauts
1 godz.
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55 min
Navarin aux petits légumes
1 godz.
Homard sauce newburg et purée de potiron
1h 15min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min
Lasagnes de canard confit aux pommes
1 Std. 30 Min
Axoa d'agneau
55 min
Veau à la crème et aux morilles
40 min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Poulet rôti farci
1h 50 min