Compatibele versies
Pollo estilo Guanajuato (Poulet aux raisins secs, orange et citron)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de raisins secs
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de jus d'orange fraîchement pressé (3-4 oranges env.)
- 250 g de jus de citron fraîchement pressé (5-6 citrons env.)
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g d'eau
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 900 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en dés
- 800 g de poulet, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2040.2 kJ / 482.5 kcal
- Eiwitten
- 50.8 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet à l'ananas, pois gourmands et riz
45min
Curry vert de porc aux aubergines
40min
Filet mignon de porc façon vindaloo
30min
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25 Min
Poulet et pommes de terre, sauce miel-soja
45min
Curry de porc aux pommes de terre
1 Std. 15 Min
Bobotie (Gratin de bœuf)
50min
Poulet à l’ananas à la cubaine
50min
Poulet et pruneaux roulés, riz aux oignons
35min
Poulet au gingembre, riz aux oignons
50min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45min
Bœuf à l'orange et nouilles chinoises
1 Std. 30 Min