Compatibele versies
Pollo estilo Guanajuato (Poulet aux raisins secs, orange et citron)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de raisins secs
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de jus d'orange fraîchement pressé (3-4 oranges env.)
- 250 g de jus de citron fraîchement pressé (5-6 citrons env.)
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g d'eau
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 900 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en dés
- 800 g de poulet, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2040.2 kJ / 482.5 kcal
- Eiwitten
- 50.8 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Colombo de porc à la guyanaise
1h 15min
Filet mignon de porc façon vindaloo
30min
Poulet à l’ananas à la cubaine
50min
Poulet à la crème de citron et panais
1h 50min
Curry poulet-crevettes-ananas
35min
Steaks hachés façon thaïe
50min
Curry de canard à l'ananas
30min
Poulet au gingembre, riz aux oignons
50min
Osso-buco aux agrumes
1h 20min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 Min
Poulet au citron, olives et boulgour
50min
Poulet aux olives et au citron, courgettes crues et pommes de terre
35min