Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de pain rassis
- 1 c. à café de fines herbes déshydratées
- 4 cuisses de canard confites
- 4 gousses d'ail, coupées en deux
- 600 g de légumes variés surgelés, type poêlée paysanne
- 1 c. à soupe de cassonade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2896 kJ / 692.5 kcal
- Eiwitten
- 51.8 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 44.5 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 3682.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35 Min
Gibelotte de lapin
1h 35min
Porc mariné, riz sauté et légumes croquants
50 min
Bœuf en croûte feuilletée à la moutarde
2 godz. 40 min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1 Std. 10 Min
Rôti de bœuf au Varoma, purée de betterave et pomme de terre
50 min
Suprême de volaille farci, minigratin dauphinois et poêlée de champignons des bois
1h 15min
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2 godz. 40 min
Paupiettes de porc aux figues sèches et aux noix
1 Std.
Poulet en robe de jambon, sauce chasseur
1 Std. 10 Min
Rôti de veau à l'italienne
1h 15min