Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de patates douces, coupées en morceaux
- 300 g d'épinards frais
- 200 g d'oignons jaunes, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile végétale
-
400
g de tomates concassées en conserve
of 400 g de tomates fraîches, coupées en morceaux - 1 ½ c. à café de sel
- 4 - 6 pincées de poivre moulu
- 700 g de filet de dinde, sans peau, coupé en morceaux
- 150 g de lardons fumés
- 15 g de beurre, coupé en morceaux (optioneel)
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2879.8 kJ / 683.3 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 1281 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis de poulet et poivron
1 godz. 20 min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50 min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Flan de poireau et pancetta
35 min
Viande des Grisons, butternut au curcuma
45 min
Minimuffins de butternut au comté
30 min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 min
Parmentier de canard, panais et carotte
1 godz. 10 min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 min