Compatibele versies
Tomates farcies au riz, parmesan et pommes de terre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de riz spécial risotto
- 200 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, en rondelles
- 4 tomates à farcir (de grande taille)
- 15 feuilles de basilic frais
- 4 brins de thym frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 2 brins de romarin frais, effeuillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1605 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Riz aux légumes et au jambon. Trifle aux noix et aux raisins
1u.
Calzone chèvre et miel
2 Std. 15 Min
Crêpes de courgette aux légumes d'été
1u.
Gratin de pâtes à la provençale
1 Std. 15 Min
Quiche petits pois et carottes
3h 20 min
Rouleaux de haricots verts au chèvre frais et à la menthe
1u.
Petits cakes à la tomate farcie
40 Min
Quiche aux légumes de printemps
1 godz. 35 min
Courgettes farcies aux œufs brouillés
1 Std. 10 Min
Tortilla espagnole à la ciboulette
35 Min
Riz aux petits légumes
40 Min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1 Std. 10 Min