Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de feuilles de persil frais, équeuté
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 100 g d'huile d'olive
- 660 g d'eau
- 500 g de poivrons rouges, coupés en lamelles
- 200 g de poivron vert, coupé en lamelles
- 5 brins de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 500 g de tomates, en petits dés
- ½ sachet de levure boulangère sèche
- 125 g de farine de blé, et un peu pour les mains
- 125 g de semoule de blé dur fine, et un peu pour saupoudrer
- ½ c. à café de piment en poudre
- 10 brins de feuilles de thym frais, effeuillés
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2367 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de carottes, pesto de coriandre
35min
Salade de poivrons confits à la tunisienne
50 Min
Crevettes à la chermoula
40min
Poulet mesfioui
1 Std. 20 Min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 Std. 20 Min
Zaalouk d’aubergine
45 Min
Sardines à la marocaine
25min
Chakchouka aux poivrons, tomates et œufs
1h 10min
Aubergine farcie
1 Std. 5 Min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 Std.
Brochettes de kefta
55 Min